23948sdkhjf

Bulgarsk vognmand i ny manipulation

Onsdag kunne Tungvognscenter Syd fortælle om en bulgarsk chauffør, der onsdag måtte forlade sin lastbil efter Tungvognscenter Syd, Sydøstjyllands Politi ved en kontrol dagen før havde konstateret, at der var manipuleret med kontrolapparaterne i den lastbil, han kørte. 

Chaufførens bulgarske vognmand sendte som resultat af dette en anden af sine lastbiler af sted for at hente lastbilchaufføren omkring Kolding, og herefter kørte chaufføren fra stedet i nordlig retning sammen med sin kollega, som kørte lastbilen.

Senere samme dag blev lastbilen dog stoppet ved Vejle af betjente fra Tungvogncenter Syd, og endnu engang kunne de konstatere, efter en undersøgelse af lastbilen, at der var anordninger, som ville kunne anvendes til at manipulere med lastbilens kontrolsystemer. Det vil sige, at hastighedsbegrænseren ville kunne sættes ud af kraft og ligeledes systemet der måler køre- hviletiden.

Det gav sammenlagt med et par mindre andre overtrædelser et samlet bødeforlæg på omkring 23.000 kr.

Det vides endnu ikke, hvordan vognmanden stiller sig til de nye sigtelser. Lastbilen er ligesom den første lastbil nu tilbageholdt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063