23948sdkhjf

Chauffør kørte mægler ned med vilje

En 50-årig lastbilchauffør fra Karrebæksminde er blevet kendt skyldig i sidste sommer med vilje i sin lastbil at have påkørt en ejendomsmægler, der i sin bil var på vej ud af sin indkørsel i Næstelsø, oplyser sn.dk.

Chaufføren har i Østre Landsret modtaget en dom på 60 dages betinget fængsel med vilkår om 80 timers samfundstjeneste.

Lastbilchaufføren skulle have kørt mellem 60 og 70 kilometer i timen og ramt den forreste del af personbilen, der blev slynget flere meter til siden. Lastbilen fortsatte ind på grunden, inden den blev standset af et birketræ, oplyser avisen.

Manden blev allerede i april fundet skyldig ved Retten i Næstved. En dom, han havde valgt at anke. Ved Retten i Næstved var manden blevet fundet skyldig i at bringe andre liv eller førlighed i fare. Østre Landsret fandt ligeledes manden skyldig, men en dom på 60 dages ubetinget fængsel blev ændret til de 60 dages betinget fængsel, da chaufføren ikke tidligere er straffet. Dog på vilkår af 80 timers samfundstjeneste.

Parterne kendte ifølge avisen hinanden fra en handel i 2014. De har i retten forklaret, at de begge har følt sig chikaneret af hinanden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063