23948sdkhjf

Flot Scania til Justesen

En ny Scania R 450 er netop leveret til vognmand Lars Justesen i Egernsund. Den nye lastbil er omfattet af konceptet Ecolution by Scania, som er Scanias løsning til at reducere CO2-udledningen og udgiften til brændstof.

Lars Justesen har en lang erfaring som vognmand. Han har 8 lastbiler i sin flåde, som kører alt mellem himmel og jord, bl.a. stykgods og reservedele til bilforhandlere. Indtil i dag har han udelukkende haft V8'ere i sin flåde, men en grundig elektronisk analyse af hans hidtidige lastbilkørsel har vist, at han med fordel kan køre med en mindre motor. Derfor valgte han denne gang en Scania R 450 6x2/4 i en Ecolution-udgave.

Den nye Scania er stopfyldt med lækkert udstyr. Trækkeren er opbygget i tæt samarbejde mellem Lars Justesen og sønnen Mads, opbygger, maler og autopolstrer. Den er flot opbygget hos Scania i Vojens med bl.a. fuld aludørk, alu-bagkofanger og lygtebøjle mm. Også indvendig er den nye lastbil meget speciel med håndsyet hvidt læderindtræk, skiftende farvet LED-lys og specialfremstillet polstringsarbejde.

Topline-førerhuset har været forbi BJ Autopolstring ApS i Padborg. Lakering er udført hos Simmelkjær Autolakering & Skilteværksted i Sunds.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.313