23948sdkhjf

Padborg: Industrivej lukket i tre uger

Øget sikkerhed og forskønnelse i Padborg.

På grund af vejarbejde, der skal gøre Industrivej i Padborg mere sikker for cyklister og fodgængere, er en del af vejen lukket i tre uger med omkørsel ad Tolbodvej og Frøslevvej og retur til Industrivej.

Forbedringen af sikkerheden er en del af projekt Padborg Skolecykelby, der skal gøre Padborg mere sikker at færdes i for bløde trafikanter. Det sker bl.a. ved at etablere to helleanlæg på Industrivej, hvor man som fodgænger eller trækkende med sin cykel kan krydse vejen mere sikkert, end det er tilfældet i dag. Der plantes også træer ved hellerne og sættes nye kantsten, så Industrivej samtidigt forskønnes.

Store huller midt i vejen

Bent Sørensen, formand for Aabenraa Kommunes Teknik- og Miljøudvalg:

- Industrivej er lukket i tre uger, dels for at få mulighed for at gennemføre vejarbejdet, men også af hensyn til sikkerheden for trafikanterne i området. Der er ikke plads til, at man kan køre på Industrivej hverken i lastbil eller i bil, når der graves store huller midt i vejbanen for at anlægge hellerne. Det er helt normalt, at man laver omkørsler i sådan en situation, og vi ser meget frem til at få skabt trafiksikre skoleruter i Padborg. Det bliver rigtig godt.

Åben igen i uge 48

Entreprenøren forventer, at træerne er plantet i næste uge. Herefter åbnes der lidt op for trafikken efter fyraften. Det forventes, at Industrivej er helt åben igen i uge 48.

Sidste weekend har der været flere henvendelser til kommunen om projektet og om trafikale ulemper afledt af arbejdet. Dem tager kommunen naturligvis hånd om, lover Jesper Kristensen, afdelingschef for Drift og Anlæg i Aabenraa Kommune.

Han forklarer:

- Og så håber vi, at vi med lidt mere information om projektet lokalt kan opfordre til tålmodighed hos trafikanter og naboer. Det, vi er i gang med at gennemføre, er et rigtig godt projekt, som både er med til at øge sikkerheden og forskønne Industrivejs grønne udtryk.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109