23948sdkhjf

Fire nye gardiner til Fogderup

Denne nye gardintrailer fra Schmitz Cargobull er den sidste af i alt fire leverede gardintrailere til Sejer & Sønnichsen. Alle trailerne er udstyret med lastsikringscertifikat EN 12642 XL, og opbygget på et boltet chassis, der står på 3. stk. 9 tons Rotos-aksler, hvoraf 1. og 3. aksel er løftbare og med lang akselafstand samt tilbagetrukne støtteben til bogie-trækker.

Chassiset er endvidere udstyret med gennemgående hulsurring i kantrammen, ekstra reservehjulsophæng og cyklistværn i aluminium. Trailerne har ligeledes fået påmonteret runde 3-delte LED-baglygter, 2 stk. røde toplygter samt 2 stk. LED-baklygter ved trailerens støtteben, som giver chaufføren optimal belysning ved manøvrering i mørke.

Bunden på de pågældende trailere er en 28 mm træpladebund, og trailernes tag består af et Schmitz Cargobull skydetag. Lakeret for- og bagvæg samt nav, fælge og støtteben giver en flot finish.

Trailerne er leveret af Allan Nielsen fra Schmitz Cargobull i Padborg.

Sejer og Sønnichsen A/S er en ganske ny virksomhed. Den blev etableret juli 2016 og er en fusion mellem vognmandsfirmaet Hans Christian Sønnichsen og familievirksomheden Henning Sejer Pedersen ApS. Virksomheden beskæftiger sig med transport af bl.a. stykgods, frøgræs, grus og meget mere.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109