23948sdkhjf

Ny partner i Ringsted Erhvervs Auto A/S

HE Jørgensen A/S er indtrådt som kapitalejer i koncernen, og Ringsted Erhvervs Auto A/S og Slagelse Erhvervs Opbyg A/S (REA Gruppen) har dermed fået ny ejerstruktur. Ejerkredsen består fremadrettet af Gert Hansen og Henrik E. Jørgensen hver med en ejerandel på 50 procent.

»Jeg ser den nye kapitalstruktur som en styrkelse af IVECO på Sjælland og af vores opbygnings- og skadescenter i Slagelse. Muligheden for videns- og erfaringsdeling på tværs af firmaer vil komme vores kunder til gode, da vi nu har adgang til endnu mere specialviden end hidtil,« siger Gert Hansen, der også mener, at de ekstra kompetencer på lastbiler vil være en stor fordel for kunderne:

»I REA Gruppen har vi med Iveco 40 års erfaring med reparation og salg af vare- og lastbiler. Med HE Jørgensens indtrædelse i firmaet tilkommer en stærk partner med stor ekspertise på lastbiler, hvilket naturligvis vil styrke koncernen og gøre os til en endnu stærkere partner for alle vores kunder. Dermed tegner fremtiden endnu lysere,« siger han.

Mulighed for at øge aktiviteterne

HE Jørgensen har stor erfaring med udlejning af lastbiler, samt med brugtvognsmarkedet generelt, og derfor forventer REA Gruppens nye ejerkreds, at aktiviteterne omkring brugtvognsalg samt udlejningskoncepter i vare- og lastbilsegmentet øges.

»REA Gruppen med Iveco-salg i Ringsted, Slagelse og Næstved, Slagelse Erhvervs Opbyg med Skadescenter og Opbygninger er en spændende koncern, og jeg glæder mig til at blive en del af den ejerkreds, der skal videreudvikle forretningen,« siger Henrik E. Jørgensen.

Ringsted Erhvervs Auto A/S, Slagelse Erhvervs Opbyg A/S og HE Jørgensen A/S vil forsat blive drevet som selvstændige enheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109