23948sdkhjf

Logistikfirma opruster i Jylland

Med øget efterspørgsel og stigende interesse for Logistikkompagniets lager- og logistikløsninger styrker virksomheden sin salgsorganisation. Det sker med ansættelsen af Flemming Staal, der med indgående kendskab og tætte relationer til transport- og logistikbranchen skal øge virksomhedens markedsandele i Jylland.

Oprustningen i Jylland sker efter tre succesfulde kvartaler med øget vækst og tilgang af lager- og logistikopgaver både øst og vest for Storebælt.

»Gennem det sidste halve år har vi målrettet arbejdet på at opbygge relationer og tillid til markedet vest for Storebælt. Dialogen med en række virksomheder begynder nu at vise resultater, og vi har derfor behov for at udvide det rådgivningsteam, der betjener markedet vest for Storebælt,« siger administrerende direktør Carsten Moberg, der ud over øget vækst også kan se tilbage på et år som vinder af Greve Erhvervspris, ligesom virksomheden netop er nomineret til CSR People Prize Award 2016. 

Flemming Staal er uddannet merkonom i international logistik og har tidligere beskæftiget sig med logistikløsninger, logistikdesign, netværksoptimering samt med salg- og kundeserviceprojekter. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078