23948sdkhjf

Masser af elever hos Dachser

82 elever, praktikanter og studerende over hele Tyskland er startet i uddannelsesforløb hos logistikvirksomheden Dachser – det er flere end nogensinde før. Dachser har også sat en ny rekord for antallet af erhvervschauffører: 87 unge chauffører har valgt at påbegynde et uddannelsesforløb hos Dachser i år.

Den familieejede virksomhed uddanner i alt 1.511 nye elever i 76 filialer rundtomkring i Tyskland. Uden for Tyskland er antallet af logistiktrainees 255.


Antallet af lærlinge og elever hos Dachser har haft et stabilt højt niveau i de seneste år, hvor omkring 10 procent af virksomhedens samlede arbejdskraft er ansatte i uddannelsesforløb. Samtidig er der positive fremtidsudsigter for en fast ansættelse, når eleverne har fuldført deres uddannelse.


I alt 150 kommende lastbilchauffører i forskellige aldersgrupper er under uddannelse hos Dachser.


Også internationalt i Dachser er der fokus på uddannelse. Hos Dachser i andre europæiske lande, såsom Danmark, Østrig, Schweiz og Frankrig, fungerer de tosporede uddannelser med både skoleforløb og virksomhedspraktik som en vellykket metode til at uddanne fremtidens medarbejdere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078