23948sdkhjf

4 nye MAN til Fredsø

Fredsø Vognmandsforretning i Nykøbing Mors har netop taget fire nye MAN TGX i brug. Virksomheden har i alt 64 lastbiler, hvoraf de 8 nu er af mærket MAN.

De nye biler er udstyret med 12,4 liters D26 motorer med 480 heste og TopTorque samt TipMatic-automatgear. De er alle udstyret med det mellemstore XLX-førerhus, der er polstret indvendigt med plys og læder hos Fl-Buur design Danmark i Vrå, samt lakeret i den grønne farve af Total-Lak ApS i Thisted.

Der er kræset for chaufførerne på de nye biler med multifunktionslæderrat, telefon og navigation samt køleboks, klimaanlæg og fladskærm monteret for enden af køjen.

MAN Servicepartner i Thisted har monteret hydraulikanlæg på bilerne samt stået for klargøring og afdækning med ”Special-Edition”-opbygning.

Sikkerhed er vigtigt for Fredsø Vognmandsforretning, der også vandt titlen som "Årets Transportvirksomhed” i 2014. Derfor er de nye biler foruden de nye sikkerhedssystemer EBA, LGS og ACC, udstyret med alkohollås, som alle virksomhedens andre lastbiler, der er låst til en promille på 0,2.

Fredsø Vognmandsforretning beskæftiger sig med blandet kørsel, specielt i Skandinavien, hvor også de nye biler får deres dagligdag. Der bliver kørt en del affald – både fra slagterier, jern og metal samt meget andet. Selskabet råder blandt andet også over eget sorteringsanlæg i Nykøbing Mors.

Bilerne er solgt af salgskonsulent Erik Brændgaard Nielsen fra MAN Truck & Bus.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203