23948sdkhjf

Ny ledelse i danske Schmitz

Gregor Rein (34) overtager stillingen som administrerende direktør for Schmitz Cargobull Danmark A/S, og Stefan Ketteler-Eising (38) som Head of Finance and Administration i den nordiske salgsregion fra 1. januar 2017.

Kim Aaskov (nuværende administrerende direktør) og Kenneth Lützen (nuværende Head of Finance and Administration) har begge selv valgt at fortsætte deres professionelle karrierer uden for Schmitz Cargobull-koncernen.

Boris Billich (Sales Director i Schmitz Cargobull AG) fremhæver de to afgående medarbejderes indsats for Schmitz i en pressemeddelelse:

»Kim Aaskov og Kenneth Lützen har ledet virksomheden på rette kurs i løbet af deres tid hos Schmitz Cargobull Danmark A/S, og har efterladt et afgørende aftryk på virksomheden og markedspositionen – selvom dette til tider har været forbundet med store udfordringer. Det er nu vigtigt, at vi fortsætter på samme succesfulde kurs, med det nye management team, i årene fremover,« udtaler Boris Billich.

De to nye managers har begge mange års erfaring i Schmitz Cargobull koncernen. Rein har arbejdet i mere end otte år som International Key Account Manager, mens Ketteler-Eising har arbejdet i Business Development and Financial Control i ni år, og vil bringe sin erfaring med sig til Norden.

Schmitz Cargobull mener, at der er yderligere vækstpotentiale indenfor trailerrelaterede serviceydelser, især på de nordiske markeder.

»Gregor Rein og Stefan Ketteler-Eising overtager en veletableret salgsorganisation med et fremragende personale og langvarige kunderelationer,« siger Boris Billich.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094