23948sdkhjf

Topmoderne og old school

Ny Scania R580 til Farsø.

Solskærm fra en Scania 143, underkøringskofanger fra en 164'er og skyggelister på forlygterne kombineret med en topmoderne indretning af førerhuset, med det allernyeste indenfor plys og LED-belysning. Vognmand Per Sinding har fået en ny og ganske speciel Scania R 580 6x2.

Den nye lastbil kører med stykgods til og fra Norge og Sverige, og bilen er derfor udstyret med motorvarmer og 220v lader til ekstremt koldt vejr og det automatiske snekædesystem Onspot.

Førerhuset er indrettet med det seneste inden for plys (rødt), LED-lys der kan skifte farve samt el-opluk af skabe til de kolde og mørke vinterdage.

Med i købet følger en skræddersyet serviceaftale, sammensat efter lastbilens kørselmønster og driftsdata samt en udvidet drivline reklamationsret, som gælder i 72 måneder. Løsningen bidrager til øget driftssikkerhed og færre uforudsete udgifter.

Den nye lastbil er opbygget og leveret af Scania i Hobro, malet ved Nordjydsk Autolakering ApS og plysset af FL-Buur Design. Skriften er udført af Bouet Skilte & Reklame ApS, mens ladet er opbygget hos  Vendsyssel Trailer Service A/S.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.298