23948sdkhjf

Lastas Noer Service opruster

Kel-Berg- og DAF-kunder: Johnnys Servicecenter får 12 ekstra ansatte i Greve.

Lastas Noer Service har fra 1. november indgået et nyt samarbejde med Johnnys Service Center ApS.

Dermed overtager Johnnys Service Center driften af Lastas Noer Serviceværkstedet i Greve, mens Lastas fortsætter salget af trailere fra Kel-Berg, Lamberet og MAX samt DAF-trucks fra adressen i Ventrupparken, Greve.

Ekstra servicepartner søgesAdm. direktør Anders K. Larsen, Lastas, forklarer, at samarbejdet er en naturlig konsekvens af firmaets ønske om at forstærke servicenetværket på Sjælland.

- Vi har et ønske om at dække hovedstadsområdet og det øvrige Sjælland med kompetente servicepartnere. Med samarbejdet med Johnny Andersen har vi fået den vigtigste på plads, og nu håber vi at finde en tilsvarende samarbejdspartner på det sydlige Sjælland.

Længere åbningstid

I hverdagen opleverer kunderne fremover, at åbningstiden udvides, så der fremover holdes åbent fra kl. 7 til 18 på alle hverdage. Desuden leverer servicebilerne fra Johnnys Service Center 24 timers nødservice alle ugens dage.

Johnny Andersen har 26 års erfaring inden for branchen og har drevet Johnnys Service Center i 16 år. Det nye serviceværksted er autoriseret DAF- og Irizar-værksted samt Kel-Berg Service-værksted med lager.

Samlet set stiger bemandingen på det nye serviceværksted fra 8 til cirka 20 mand.

Fra værkfører til  eftermarked

Den hidtidige værkfører hos Lastas, Jens Ellung, forsætter som eftermarkedsansvarlig for Lastas på Sjælland og Fyn og vil, til Anders K. Larsens store tilfredshed, fortsat have base i Greve.

- Som i så mange andre sammenhænge betyder kontakter en hel masse i vores branche. Vi er glade for at være i Greve, og det er vigtigt for os, at vi fortsat både er synligt til stede på den Lastas-ejede adresse, og at vore kunder i hovedstadsområdet også i fremtiden kan få fat i de kendte Lastas medarbejdere, fastslår Anders K. Larsen.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203