23948sdkhjf

Transportcenter byder på morgenkaffe

Padborg Transportcenter serverer aktuel status.

I morgen, onsdag 2. november klokken 8 til 10, inviterer Padborg Transportcenter til udvidet medlemsmøde - hvor alle interesserede er velkomne.

Det foregår på Bov Kro, Hærvejen 25, Bov ved Padborg, hvor transportcenteret leverer en aktuel status på det udviklingsarbejde, der er sat i gang hos både den nye centerforening og Aabenraa Kommune – og parterne imellem. Samtidigt serverer centeret kaffe med morgenbrød.

Spændende proces

Forud for mødet forklarer direktør Finn Sørensen, Padborg Transportcenter , blandt andet til Trans Inform:

- Vi er i gang med en rigtigt spændende og positiv proces, og herunder har vi et rigtigt godt samarbejde med Aabenraa Kommune. 48 nye p-pladser til lastbiler er på vej til toldpladsen i Padborg. Her er vi aktuelt udfordret af for få p-pladser, der betyder, at vores gæster holder ude i byen i stedet for. Vi har også planer for opsætning af wifi på toldpladsen, for at gøre den mere attraktiv, lige som vi skal have et p-forbud i området, bl.a. ved Plantagevej og Istedvej.

Forskønnelse

En ny plan for beplantning og dermed forskønnelse af Industrivej sættes i gang i begyndelsen af december. Det er endnu en vigtig del af den store opgradering af området, som Padborg Transportcenter og kommunen samarbejder om.

Aktuelt har centeret 70 medlemsvirksomheder, og flere er på vej oplyser direktør Finn Sørensen.

Program

Ved mødet i morgen byder formand Peter Therkelsen, Padborg Transportcenter, velkommen, mens Thomas Andresen fortæller om transporterhvervets betydning for Aabenraa Kommune.

Direktør Finn Sørensen leverer den aktuelle centerstatus, og ellers er der indlæg fra Projekt JobMatch, ved Svend Aage Møller, Ramdals Integrationscenter, og H.C. Thordsen, EUC Syd – om efteruddannelser med mulighed for støtte.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11