23948sdkhjf

Logistik-gazelle jagter jyder

Flemming Staal ny seniorkonsulent hos Logistikkompagniet.

Logistikkompagniet i Greve har ansat seniorkonsulent Flemming Staal, der med indgående kendskab og tætte relationer til transport- og logistikbranchen skal øge virksomhedens markedsandele i Jylland.

Efter tre succesfulde kvartaler med øget vækst og tilgang af lager- og logistikopgaver - både øst og vest for Storebælt - opruster Logistikkompagniet således på salgsfronten i Jylland.

Udvider rådgiverteam

- Gennem det sidste halve år har vi målrettet arbejdet på at opbygge relationer og tillad til markedet vest for Storebælt. Dialogen med en række virksomheder begynder nu at vise resultater, og vi har derfor behov for at udvide det rådgivningsteam, der betjener markedet vest for Storebælt, siger administrerende direktør Carsten Moberg.

Ud over øget vækst ser Carsten Moberg også tilbage på et år som vinder af Greve Erhvervspris, ligesom virksomheden netop er nomineret til CSR People Prize Award 2016.

Fokus på Jylland

Flemming Staal er som ny seniorkonsulent uddannet merkonom i international logistik og har tidligere beskæftiget sig med logistikløsninger, logistikdesign, netværksoptimering samt salgs- og kundeserviceprojekter.

Herudover har han løbende efteruddannet sig med en mini-MBA i leadership, Lean-ledelse fra VIA University College samt Six Sigma fra VIA University College.

- Det er værdifuldt for en markedsdrevet virksomhed som vores at have en stemme fra kundesiden med ombord. Derfor er det en stor fordel, at Flemming nu er en del af vores ledelsesteam. Med en tung uddannelse samt tyve års logistikerfaring fra virksomheder som PostNord og DHL har han godt kendskab til de krav, som markedet stiller til lager- og logistikoperatører, fremhæver Carsten Moberg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109