23948sdkhjf

Vejstjerne til Sejersen

H&E Sejersen har fået leveret en ny Mercedes-Benz Actros 2553 LS 6x2 bogietrækker i ”Roadstars Edition. Den har luftaffjedring på foraksel og er udstyret med stor ADR-pakke til kørsel med tanksættevogne. Bilen er opbygget med 2-strengs hydraulikanlæg. af Ejner Hessels opbyggerafdeling i Brande.

Bilen er med den nye anden generation af OM471-motoren på 12,8 liter med 530 heste og 2.600 N, og den har PPC/GPS-styring af gearskiftet, som via fartpiloten hjælper til den mest brændstoføkonomiske kørsel.

Af andet udstyr er der valgt BigSpace-førerhus med en ståhøjde på 199 cm og Home Line udstyrspakke. RoadStars Edition er bestående af læderrat, solgardin elbetjent ved frontrude, rullegardin ved begge døre, dæmpet belysning, aflåseligt opbevaringsrum over frontrude, skuffe under instrumentbræt, elbetjent soltag, blanke horn på taget, multifunktionsnøgle, komfort-lukkesystem, bord i passagersiden, radio med cd og bluetooth, tågeforlygter, LED-kørelys samt drejelygter, Sound-højtalersystem og Fleetboard-skæm med TomTom-navigation.

Bilen er solgt og leveret af Claus Vinter ved Ejner Hessel i Holbæk.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203