23948sdkhjf

Extendo overtager Trux

”Elg-stakit”-producenten solgt om få dage.

Trux AB, den kendte svenske producent af frontgitre i aluminium og andet stylingudstyr til lastbiler, bliver i slutningen af indeværende måned eller i begyndelsen af november solgt til Extendo-koncernen.

Det oplyser Kjell Jonsson og Christer Fransson, henholdsvis ejer af Extendo og ejer Trux i en fælles pressemeddelelse.

Trux er markedsleder i Europa med en bred vifte af sikkerheds- og stylingudstyr, herunder frontal beskyttelse til montering på tunge lastbiler.

- Jeg ser store synergier for ExTe, der indgår i Extendo-koncernen, og Trux. Begge virksomheder er førende på deres områder og begge har et stærkt fokus på produkter, der bidrager til øget sikkerhed i tung transport, forklarer Kjell Jonsson.

I Trux’ brede produktprogram er det frem for alt frontgitrene, der skiller sig ud. Oprindeligt blev de konstrueret som et ”elg-stakit” – og det er fortsat formålet – beskyttelse af bilen ved kollission med større dyr.

Både ExTe og Trux er stabile virksomheder, godt kendt i markedet for høj kvalitet, design og veludviklet evne til unikke tilpasninger.

- For mig føles det lidt speciel, fordi jeg faktisk var i udviklingsafdelingen, da Trux blev etableret i midten af 1980'erne. Cirklen er lukket på en måde. Min ambition er indlysende, at Trux fortsætter med at udvikle sig positivt. I dag er Trux’ vigtigste markeder de nordiske lande og Tyskland. Nu bliver vi i stand til at bruge Extes forhandlere over hele verden til salget af Trux’ produkter, tilføjer Kjell Jonsson.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109