23948sdkhjf

Ny Broshuis til Hanstholm

Tage Kristensen A/S i Hanstholm har netop afhentet en fabriksny Broshuis 5-akslet trailer med trippel udtræk op til 18.500 mm og en totallængde på 32.200 mm.

Traileren kan køre som alm. sættevogn inden for totallængden 16,5 m med 18 tons bolttryk og 30 tons bogietryk og ellers også som blokvogn med 23 tons bolttryk og 60 tons bogietryk.

Traileren er opbygget med Broshuis SL-aksler med hydraulisk affjedring og en læssehøjde på kun 850 mm, med hydraulisk styring og drejeudslag op til 57 grader. Svanehalsen er hydraulisk udlignelig, således det er muligt at tilpasse den med det rette hovedboltryk.

For at kunne få så stor udnyttelse af traileren som muligt, er den monteret med hydrauliske dobbelte ramper, der er 5.000 mm lange, og disse ramper er også aftagelige, såfremt der skal transporteres emner, som går ud over bagenden på traileren.

Standardudstyr som stolpesæderækker på tværs af vognen, tilpasning til ISO container, certificerede surringsringe, centralsmøringsanlæg og ikke mindst metallisering før slutlakeringen er den nye trailer også udstyret med.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.103