23948sdkhjf

Ny Hyva-importør efter "krankrig"

Lastbilkraner: Næsten farvel Ferrari, siger Hyvas nye eneimportør og forhandler.

- Det er med stor stolthed, at vi endeligt kan offentliggøre opgraderingen af Din Lastbil Mægler ApS til importør af Hyvas kransegment. Din Lastbil Mægler startede op som (Ferrari)importør i februar 2014, og har siden stormet frem med godt salg - og nok mere end den lille Ferrari-division kunne magte. Husk nu på de særlige krav der sættes i Danmark. Ferrari har dog ikke kunnet modsvare vores krav og ønsker om support, troværdighed og backup, hvilket endte med, at vi tog skeen i den anden hånd. Vi ville ikke stå model til tingene mere.

Sådan forklarer Morten Stegemejer, indehaver af Din LastbilMægler ApS, til Trans Inform i forbindelse med, at den store italienske kranproducent Hyva netop har valgt Din Lastbil Mægler som ny eneimportør og forhandler for Hyva-kraner på det danske, grønlandske og færøske marked.

Låg på uro

Samtidigt henviser Morten Stegemejer til den uro, der i de seneste måneder har været omkring, hvem der importerer og forhandler de italienske Ferrari-kraner til montering på bl.a. lastbiler. På et tidspunkt udmeldte Iveco-forhandler I.M. Jensen og Bache således, at firmaet var eneimportør af Ferrari-kraner i Danmark.

For få dage siden tog Morten Stegemejer så kontakt til den store italienske kranproducent Hyva, der blandt andet ejer de langt mindre kranmærker Ferrari og Amco Veba. Og siden har tingene taget fart. De øvrige kendte Hyva-produkter - kroghejs, løftegrej, cylindre med videre - er stadig repræsenteret af Meldgaard Hydraulik, som har haft et godt samarbejde med Hyva de seneste 25 år.

- Ledelsen hos Hyva tog en resolut beslutning for at skabe ro og troværdighed om deres produkter. De har valgt os som deres importør med eksklusivitet på salg af kraner og tilhørende reservedele, fortsætter Morten Stegemejer.

Særtilbud

Aftalen gælder Danmark, Grønland og Færøerne. De Ferrari-kraner som er i ordrer bliver så vidt muligt om konverteret til Hyva.

For at brande Hyva-navnet giver Din Lastbilmægler og Hyva nye kunder til kranbiler to ”gode muligheder” i den kommende tid:

Nemlig 180 dages kredit i kombination med en specialpris.

- Modydelsen er, at vi skal have lov til at vise bilen frem på transportmessen i Herning 2017. Kom frit frem og lad os se, om vi kan finde en løsning, lyder det videre fra Morten Stegemejer.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174