23948sdkhjf

Ny omfartsvej ved Næstved

Næstved Nordlig Omfartsvej åbner søndag 30. oktober.

Mere end 1000 motionsløbere åbner sammen med transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt og borgmester Carsten Rasmussen, Næstved Kommune, Næstved Nordlig Omfartsvej søndag 30. oktober.

Åbningsarrangementet begynder kl. 9.30 på selve omfartsvejen ved Ringstedgade og har, udover motionsløbet, også festtaler og opvisning af Næstved Avantgarden på programmet.

Stor opbakning

Det er Næstved-Bladet, der sammen med løbeklubberne Næstved Firma Sport (NFS) og Herlufsholm Gymnastik, Atletik, Triatlon og Motion (HGATM) har arrangeret motionsløbet. Og her er Lise Skovgaard, der er formand for NFS, glad for den store opbakning til arrangementet.

- Det er fantastisk at opleve den store interesse, der har været for at deltage i "Mærk Næstved Broløbet 2016". Med over 1000 løbere til start i alle aldre bliver åbningen af omfartsvejen virkelig den fine og festlige begivenhed for Næstved, ligesom vi havde håbet på, siger Lise Skovgaard.

Hvor de mange løbere altså bliver de første, der kommer ud på omfartsvejen, må bilisterne vente lidt, før de kan få afprøvet strækningen og tage den nye asfalt i brug. Ifølge Vejdirektoratet forventer man at åbne for trafikken sidst på søndagen.

Borgmester skyder løbet i gang

Motionsløbet har distancer på 5 og 10 km samt halvmaraton med start på omfartsvejen ved broen over Ringstedgade, hvor ruten bringer løberne over Susådalen, tilbage forbi festpladsen og endelig videre til målet ved Kurts Torv i Næstved Stor-Center. Løbet skydes i gang af borgmester Carsten Rasmussen, der selv agter at deltage i løbet.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11