23948sdkhjf

Tidligere minister ny ITD-direktør

Carina Christensen, fhv. transportminister, ny adm. direktør for ITD.

Mandag 9. januar næste år rykker et kendt ansigt i transportbranchen ind på direktørkontoret i brancheorganisationen ITD’s hovedkvarter i Padborg.

Forhenværende konservativ transportminister Carina Christensen bliver således ny adm. direktør og frontkvinde for den fortsatte udvikling af transportorganisationen med dens omkring 780 medlemsvirksomheder og knap 60 medarbejdere.

Cand. negot

Carina Christensen er uddannet cand.negot. med speciale i international økonomi. Hun har siddet i Folketinget i perioden 2001 til 2011 og var - foruden transportminister - også familie- og forbrugerminister samt kulturminister.

I perioden efter Folketinget har hun været direktør for erhvervsorganisationen UdviklingVejen i Vejen Kommune og senest direktør for Nordisk Innovation under Nordisk Ministerråd – sidstnævnte sted med særligt fokus på skabelse af innovative løsninger inden for digitalisering, internationalisering og grøn vækst.

Politisk erfaring, innovation

- Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Carina Christensen og er overbeviste om, at hun med sin politiske erfaring og sit politiske netværk, såvel nationalt som internationalt samt sin viden og ballast fra det erhvervsorganisatoriske arbejde, kan bidrage konstruktivt til den fortsatte positive udvikling af ITD. Hertil kommer, at Carina Christensen på forskellig vis har arbejdet indgående med innovation og udviklingsprojekter, og det er noget af det, vi fortsat vil prioritere højt i ITD, udtaler ITD’s formand Gert Jakobsen.

Carina Christensen afløser Jacob Chr. Nielsen, der i juni forlod ITD efter seks år på direktørposten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078