23948sdkhjf

Virksomheder scorede unge i Padborg

11 transport- og logistikvirksomheder samt ITD fik onsdag besøg i Padborg af 270 elever fra Aabenraa Kommunes 10. klasser, da der blev afholdt Transportens Dag i grænsebyen.

Onsdag satte de unge, uddannelsesinstitutionerne, nuværende og tidlige elever samt transportbranchen hinanden stævne i de forskellige virksomheder i Padborg, og der er måske allerede forlovelser på vej:

»Flere har allerede spurgt, om de kan sende deres CV’er til nogle af de deltagende transportvirksomheder, så allerede nu ved vi, at dagen har været en succes,« siger Anders Jessen, der er chefkonsulent på uddannelsesområdet hos ITD.

Bred vifte af muligheder

»Der er fem områder, hvor vi bruger elever, og hvis man ikke lige rammer rigtigt første gang, kan vi sædvanligvis finde ud af et skifte i arbejdsopgaverne, fortalte Søren Vejlgaard til de omkring 30 elever,« der var på besøg hos Padborgvirksomheden Tricolore, hvor han er salgschef og partner.

Det er ikke kun transportbranchen, skolerne og de unge, der er glade for projektet:

»I Aabenraa Kommune ønsker vi forsat at være førende inden for transport og logistik, og en forudsætning for det er, at der er dygtige folk i vores område, som vil arbejde i branchen,« siger Thomas Andresen (V), borgmester i Aabenraa Kommune.

De deltagende Padborgvirksomheder er: Contino, DTK, E3, Euromaster Danmark, H.P. Therkelsen, KH OneStop, MAN Last og Bus, Nagel Danmark, Ohl Logistics, Thermo Transit og Tricolore.

Parterne bag Transportens Dag er Aabenraa Kommune, ITD, EUC-SYD, IBC samt 10.klasseskolen i Aabenraa.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109