23948sdkhjf

DPS opkøbt af tysk koncern

PTV Group i Karlsruhe, Tyskland, har overtaget det britiske firma Distribution Planning Software International Limited (DPS). Begge virksomheder leverer software til logistik inden for transportområdet og planlægger med opkøbet at udvide deres markedsandel på det internationale marked for transportplanlægning.

Overtagelsen indebærer, at udvalget af transport-løsninger til transportbranchen øges for begge selskaber. Det skyldes blandt andet et nyt software produkt, der er baseret på en cloud-løsning til ruteplanlægning via hjemmesiden routeoptimiser.com.

»Overtagelsen af DPS, med medarbejdere, produkter og faciliteter i vores gruppe af virksomheder sker på det helt rigtige tidspunkt. Det gør os i stand til yderligere at udvide den geografiske dækning for vores software til logistik i blandt andet Storbritannien og Sverige,« siger Vincent Kobesen, CEO for PTV Group.

DPS Route Optimiser udvider PTV´s produktprogram ved at tilføje rute-optimering til PTV´s cloud-løsninger. Derfor får transport-virksomheder – blandt andet i Danmark - nu nemmere adgang til endnu mere kraftfuld teknologi. Det indebærer blandt andet, at den lokale salgs og marktings- repræsentation i Skandinavien udvides.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156