Sådan leverer MAN mad til bordet
Når der skal mad på bordet, er kvalitet og præcis levering nøgleord.
AB Catering i Ribe, del af en landsdækkende foodservice-virksomhed, leverer fødevarer og halvfabrikata til professionelle køkkener som restauranter, storkantiner, pizzeriaer, forsamlingshuse etc.
Det stiller krav om præcis og omhyggelig transport af både køle- og frostvarer, og her har virksomheden fået meget fine erfaringer med MAN til sine transportopgaver.
To stk. MAN TGM 26.290 LL
MAN Truck & Bus i Esbjerg har netop leveret den anden af to ens biler til AB Catering i Ribe, nemlig en treakslet MAN TGM 26.290 LL.
Modellen er ideel til denne type distribution med sin effektive 290 hk-motor, der opfylder miljøkravene uden tilsætning af AdBlue.
Hertil kommer en styrbar tredje aksel, der giver fremragende smidighed hvor pladsen er trang, og den fine luftaffjedring, der giver både skånsom kørsel for varerne og kan indstilles til at lette på- og aflæsning ved at ændre lastefladens vinkel.
Stor kølekasse
Bilen er udstyret med en 9,5 meter lang Chereau køle- og frysekasse med langsgående flytbare skillevægge til samtidig transport af gods under forskellige temperaturer.
Z-liften med to tons kapacitet og Carrier 950 kølemaskinen kompletterer det, der må betegnes som en særdeles professionel og profitabel distributionsbil til levering af et stort program af fødevarer.
Salgskonsulent Richardt Andersen, MAN Truck & Bus, står for salg og levering af de nye lastbiler til AB Catering.
[add:38]