23948sdkhjf

Chauffør frarøvet sin lastbil

Blev truet på rasteplads ved Skanderborg til at udlevere bilnøglerne.

En dansk chauffør blev tirsdag morgen ved 7-tiden frarøvet sin MAN lastbil, læsset med dagligvarer.

Chaufføren var kørt ind på Fuglsang Rasteplads på motorvejen vest for Skanderborg for at lade sit vand. Da han var ved at stige ud af førerhuset, dukkede der pludselig en mand frem, som på dansk sagde: "Giv mig nøglerne, eller jeg skyder". Chaufføren så ingen pistol, men da røveren holdt med den ene hånd under den ene jakkelomme, fik chaufføren den opfattelse, at røveren havde en pistol gemt i jakkelommen.

Chaufføren fik ordre på at gå ind på rastepladsens toilet. Herfra hørte han lastbilen blive startet og køre væk. Da chaufføren kom ud fra toilettet, lånte han en mobiltelefon af en vejmand, og ringede til Skanderborg Politi, der sendte vogne ud for at lede efter lastbilen.

Bil fundet i Odder

Cirka en time efter røveriet blev lastbilen fundet parkeret på Ballevej i Odder. Et vidne så, at føreren af lastbilen steg ud og gik ind i en hvid personbil, hvorefter de begge kørte bort i den hvide bil.

Røveren beskrives som 25-30 år, 190 cm høj og almindelig til muskuløs af bygning, skaldet og med mørke øjenbryn. Han beskrives generelt som mørk i huden. Han var iført en lysegrå eller grønlig jakke.

Både lastbil og gods var uskadt, og chaufføren kom heller ikke noget til. Det eneste røveren tog, var tilsyneladende bilnøglerne og chaufførens mobiltelefon.

Skanderborg Politi har tlf. 86 56 14 48.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063