23948sdkhjf

Strukturen i DTL til debat på lørdag

Formænd og næstformænd fra kredse og specialforeninger mødes på Fyn lørdag.

Der kommer helt sikkert to forslag til ny struktur til debat på generalforsamlingen i DTL den 25. maj. Det ene er allerede stillet af Foreningen af Danske Langtursvognmænd samt kredsene 1, 5, 6 og 7. Og det andet kommer fra DTL's hovedbestyrelse, men hvordan dette forslag bliver udformet, afhænger i høj grad af mødet på lørdag.

"Bestyrelsen har ingen fast dagsorden til, hvordan forslaget skal udformes. Meget afhænger af mødet lørdag, hvor der vil blive lyttet godt og grundigt til, hvad der bliver sagt fra kredse og specialforeninger," siger ordførende direktør i DTL, Michael Svane.

Et af de punkter, der skiller forslaget fra FDL samt de fire nævnte kredse fra bestyrelsens strukturoplæg, er spørgsmålet om, hvorvidt enkeltvirksomheder skal kunne opnå indflydelse, uden at være medlem af en kredsforening eller en specialforening. FDL & co. siger nej, mens hovedbestyrelsen siger ja.

"Der er ingen grund til at skjule, at meningerne er delte, og derfor skal man regne med to forslag," fastslår Michael Svane.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25