23948sdkhjf

Damefrisør i spidsen for transportfirma

Inge Lise Johansen har gennem tiden spillet en hovedrolle i flere af ægtefællens selskabseventyr. I Skifteretten fremstod damefrisøren til gengæld som en uvidende bifigur, og ifølge hendes egen forklaring har hun ikke ”hoved” til at læse et regnskab.

Ordsproget ”skomager bliv ved din læst,” kan i tilfældet Inge Lise Johansen omskrives til, ”damefrisør bliv ved din paryk.”

I det mindste fremstod hun under afhøringen i Skifteretten i Kolding 6. marts som fuldstændig uvidende om ægtefællen Leif Johansens dispositioner i selskaber, som hun selv har lagt navn til.

Det var da ledelsen og revisoren i WB Transport ApS, Kolding var indkaldt for at afgive forklaring i forbindelse med konkursen i selskabet. Hendes forklaring lød, at hun er ejer af selskaberne, men på ingen måde involveret.

Totalt uvidende

Udskrift fra dombogen: ”Hun har ikke forstand på regnskaber og tal og deltager ikke i møder. Henrik Larsen (revisoren, red.) varetager hendes interesser sammen med hendes mand. Hun er frisør.”

Inge Lise Johansen forklarede også, at hun ikke aner, hvor mange selskaber, hun ejer. Hun har dog kendskab til, at der er et, der hedder WB Transport, som hun ejer anparterne i, men som hun pointerede: ”Hun står bare som en figur. Det er revisoren og hendes mand, der kører forretningerne.”

Vidste dog lidt

Inge Lise Johansen må have lyttet lidt ved døren, for hun forklarede, at hun kendte til de forsinkede regnskaber i WB Transport ApS.

Hun vidste også, at selskabet gik i betalingsstandsning, men luftede så i øvrigt sin uvidenhed ved at påpege, at hun ikke aner, hvad en betalingsstandsning er for en størrelse – eller hvad formålet med samme er.

Det påpeges i dombogen: ”Hun skrev årsregnskaberne under, men hun læste dem ikke, da hun ikke forstår dem. Det er muligvis en fejl, men hun har ikke ”hoved” til det. Hun har ikke lånt penge i selskabet. Det er hendes mand og revisoren, der står for det.”

Læs desuden artiklen: ”Forklaring fra Leif Johansens revisor”

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078