23948sdkhjf

KE Værktøj solgt til TK

Efter i 16 år at have drevet selvstændig virksomhed med salg af værktøj og maskiner til industri og autobranchen i Århus-området besluttede Kell Ebbesen at sælge virksomheden KE Værktøj pr. 1. april 2002 til TK A/S i Kolding, der har afdeling i Århus-forstaden Brabrand.

Kell Ebbesen mener, at han har fundet den helt helt rigtige køber, så kunderne også i fremtiden kan få en god service. Også ved hjælp af den nyeste teknologi gennem online bestilling og elektronisk katalog.

Navnet KE Værktøj vil overgå til TK A/S, og i løbet af de næste to måneder vil varelager og personale flytte ud i TK´s lokaler i Brabrand.

Kunderne vil ikke miste kontakten med Kell Ebbesen. Han fortsætter nemlig som leder af værktøjsafdelingen i Brabrand, og desuden vil han være med til at udbygge afdelingen generelt.

TK A/S er et datterselskab af det tyske EUROPART GmbH med afdelinger i det meste af Europa og med en omsætning på over to milliarder danske kroner.

Koncernens hovedområder er salg af reservedele og værktøj til såvel transportbranchen, personvognsbranchen, industri og håndværk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063