23948sdkhjf

Ny udstillingstrailer fra HMK

HMK Industri A/S, der udvikler og producerer specialkøretøjer til transportbranchen, oplever en stigende interesse for mobile udstillingstrailere og forventer i år at bygge mere end dobbelt så mange som på et traditionelt år.

HMK Industri A/S har netop leveret en to-akslet udstillingstrailer til M.B. Show, der allerede er sendt på landevejen for Agfa.

Den tysk/belgiske virksomhed, der er en af verdens førende inden for digitalbilledbehandling og visuel kommunikation, skal anvende køretøjet til at gøre reklame for virksomhedens produkter rundt i Skandinavien og de baltiske lande.

Når udstillingstraileren kommer til bestemmelsesstedet. kan den med to udskydelige sider på traileren hurtigt og nemt mere end fordoble sit gulvareal og byde kunder inden for på en 65 kvadratmeter stor mobil udstilling.

Mange muligheder

HMK har gennem de seneste 20 år arbejdet meget med produktion af store udstillingstrailere, der er opbygget i glasfiber og sandwich elementer. Inden for de senere år har den nordjyske virksomhed bygget 3-5 udstillingstrailere pr. år, som alle er skræddersyet til kundens ønsker og behov. Men i år forventer man at bygge ca. 10 store udstillingstrailere.

»De store trailere bliver dog anvendt til andet end udstillinger,« fortæller HMK's direktør Wagner Christensen. »Vi har bl.a. leveret store trailere til undervisning, mindre produktion, hospitalsbrug og til mobile biblioteker.«

Opbygningstiden for en udstillingstrailer varierer mellem 3 og 6 måneder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063