23948sdkhjf

Kirsten Jørgensen blev erklæret konkurs

I fremtiden kan hr. og fru Jørgensen følges ad i Skifteretten. Tirsdag blev der nemlig afsagt konkursdekret over vognmandens hustru og hendes villa og den udbrændte møbelforretning på Uthvej, Horsens.

Advokat Peter Trindskjær stillede mere end velvilligt op, da der skulle vælges kurator i boet efter Kirsten Jørgensen.

Hun er gift med Johnny Jørgensen tidligere ejer af det konkursramte Drejergård Transport, Horsens.

Dekretet blev afsagt tirsdag i Skifteretten, og dermed må familien vinke farvel til ejendommen på Uthvej, hvor Kirsten Jørgensen drev møbelforretning, indtil den brændte sidste år sidst i november, og hvor der samtidig er en separat privatbolig ombygget i spansk stil for mange, mange penge.

Ifølge en kilde er boligen blandt andet udstyret med flere personers spa med guldvandhaner. I det hele taget er der ikke sparet på noget.

Lidt nemmere

Peter Trindskjær mener, at han som kurator i hustruens bo også får det noget nemmere, så derfor stillede han sig til rådighed, da der skulle vælges en til at gøre boet op.

Nu sidder advokaten så som kurator for Drejergård Transport og hustruens konkursbo.

Flere gange tidligere har kurator fået den forklaring, at alt hvad der har værdi er hustruen - herunder bygningerne, mens Johnny Jørgensen ikke ejede salt til et æg.

”Nu er det lige godt, hvem der ejer hvad. Nu skal jeg bare foretage en fordeling mellem højre og venstre lomme i forhold til kreditorerne,” siger advokaten.

Intet overblik

Peter Trindskjær har endnu ikke overblik over, hvordan økonomien står – hverken med hensyn til hr. eller fru Jørgensen, men han fortæller, at hun står som kautionist i Drejergård Transport for blandt andet de leasede biler og dieselkortene.

I øvrigt mødte både Kirsten og Johnny Jørgensen op i Skifteretten forleden under det kvarterslange møde.

Under mødet i Retten tidligere på året vedrørende konkursen i Drejergård Transport forklarede Johnny Jørgensen ellers, at hans vognmandsvirksomhed og den påfølgende konkurs havde kostet ham ægteskabet.

”De må jo være blevet venner igen,” mener Peter Trindskjær.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078