23948sdkhjf

Palfinger giver 3 års garanti

Øger garantiperioden fra 1 til 3 år.

Palfinger lancerer nu et komplet serviceprogram og giver samtidig 3 års garanti.

"Vi er meget trygge ved kvaliteten på vore kraner og har derfor ingen betænkeligheder ved at øge garantiperioden fra 1 til 3 år. Dermed giver vi samtlige involverede parter et nyt konkurrencefortrin," siger afdelingschef i Palfinger Danmark, Jens Kristoffersen.

"Ved at give 3 års garanti (eller indtil 3000 brugstimer) får kunderne ikke alene fuld oversigt over omkostningerne de første tre år, men også vished for endnu mindre ståtid, lavere omkostninger og sidst, men ikke mindst en endnu højere brugtpris," tilføjer han.

Forudsætninger

For at opnå den øgede garanti skal kranen være korrekt monteret, og det er et grundlæggende krav, at alle foreskrevne smøre- og servicearbejder er udført i henhold til de fastsatte intervaller. Både den løbende smøreservice (hver 50. time) og de mere omfattende halvårlige serviceeftersyn (for hver 500 eller 1000 timer), skal være> foretaget. Det årlige eftersyn (for hver 1000 timer) skal foretages af et Palfinger-serviceværksted.

"For at gøre det hele enklere og endnu mere gennemsigtigt for kunderne, tilbyder forhandlerne nu også en serviceaftale, der gælder i hele garantiperioden (3 år/3000 brugstimer). På den måde får kranejeren endnu bedre overblik over de løbende driftsudgifter, serviceomkostninger og sliddele. Samtidig med den ny 3 års garanti modtager kranejeren et nyt komplet servicehæfte, der på en enkel måde fortæller, hvornår og hvordan kranen skal kontrolleres og smøres, samt hvad der skal udføres ved de respektive serviceintervaller," fortæller Jens Kristoffersen.

Palfinger-kraner, der leveres efter 1. april 2002, er udstyret med timetæller, som gør det enkelt at overholde serviceintervallerne. Samtidig slipper man for diskussionen om, hvor mange timer kranen har været benyttet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063