23948sdkhjf

Det kniber med kommentarer i lejesag

Vognmand Per Nielsen, Rønnede, advokat Mette Mygind og revisor Conni Olsgaard er ikke meget for at kommentere på den ulovlige lejekontrakt mellem vognmanden og Carit Jørgensen.

Der skal ikke bruges mange linjer for at beskrive, hvad vognmand og udlejer af bil og tilladelse Per Nielsen, Rønnede, mener om forholdet:

”Det vil jeg ikke overhovedet ikke udtale mig om. Ingen kommentarer,” lød hans sva,r og med hensyn til truslerne mod Carit Jørgensen, siger han: ”Det var kun lidt sjov, jeg lavede med ham.”

Advokaten, som udfærdigede den famøse kontrakt på det ulovlige forhold, Mette Mygind, advokatfirmaet Torben Elverdam, Fakse, er endnu mere fåmælt:

”Det kan jeg ikke udtale mig om. Jeg har tavshedspligt.” Hun vil heller ikke kommentere på udsigten til, at sagen nu ender ved Advokatnævnet.

Laver bare regnskaber

Revisionsfirmaet Olsgaard & Seeding, Rønnede, har to kasketter på i sagen. Revisor Conni Olsgaard tog sig nemlig af regnskaberne fra både Per Nielsen og Carit Jørgensen, og hun erkender, at hun havde kendskab til, at kontrankten på det ulovlige forhold blev oprettet.

”Vi sidder og laver regnskaber, og vi siger bare, at skal der laves en lejekontrakt, så overlader vi den til en advokat. Vi må nemlig heller ikke lave kontrakter,” fortæller revisoren.

Conni Olsgaard fortæller også, at hun har set kontrakten.

Lastbil Magasinet følger op på sagen.

Læs også: ”Lejede sin tilladelse og bil ud,” ”Lejer af lastbil og tilladelse er slæbt i Retten,” og ”Lejekontrakten havner hos to ministre.”

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079