23948sdkhjf

Nyt agentur hos Transport-Teknik

Transport-Teknik A/S i Kolding har overtaget den danske import af produkter fra hollandske Groeneveld.

Groeneveld er bl.a. kendt som leverandør af centralsmøringssystemer og højteknologiske sikkerhedssystemer til transportbranchen, f.eks. baksensorer, fartpiloter,og GSM/GPS styrede systemer, som kan overvåge og holde kontrol med trailere.

Baksensorerne fra Groeneveld hedder Greensight, og de dækker hele området bag bilen i en radius af 3 meter. GreenTrack fra Groeneveld er et GSM/GPS satelitovervågningsudstyr, som kan udbygges til at kunne give alle de informationer f. eks. om en køletransport, som er væsentlige for chauffør og kørselscentral. Der gives informationer om køretøjets position, om det er frakoblet eller tilkoblet, hvor og hvornår der har været åbnet til lasten og hvordan temperatur og luftfugtighed er i kølekassen, check af kølemaskinens tilstand samt antal kørte km, lufttryk, bremsebelægningernes tilstand, og om der er korrekt lys på vogntoget mm. Systemet kan kombineres med andre systemer som f.eks. Wabcos TCE system. (Trailer Central Electronic)

Groenevelds hovedkontor ligger I den hollandske by Gorinchem lidt syd for Amsterdam. Firmaet har på koncernplan 500 medarbejdere, hvoraf de 200 er ansat på hovedkontoret i Holland. Groeneveld har produktion i Norditalien og Israel.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063