23948sdkhjf

Kendte vognmænd bag nyt transportfirma

TG Transport A/S er stiftet af folk fra Transportgruppen. Det nye firmas adm. direktør er tidligere direktør i Team Rygaard.

Det er kendte transportfolk, der står bag det nyetablerede firma TG Transport A/S. Firmaet har samme adresse som Transportgruppen A/S på Industrisvinget 2 i Brøndby. Og alle bestyrelsesmedlemmer kommer fra firmaer, der er med i Transportgruppen.

TG Transport A/S er stiftet af vognmand Erik Petersen fra Esbjerg Godstransport ApS. Han sidder også i direktionen sammen med Mia Anne-Marie Sørensen, der er administrerende direktør. Hun var indtil den 14. august i fjor direktør og bestyrelsesmedlem i Team Rygaard A/S.

Formand for bestyrelsen i TG Transport A/S er vognmand Per Damgård fra Per Damgård Transport ApS i Padborg. Næstformand er kørselsleder Mikael Kristian madsen fra Stykgodscentret Skive A/S. De øvrige bestyrelsesmedlemmer er direktør Kent Lindahl Christensen fra Liller Trans A/S i Odense, direktør Per Ellgaard Frederiksen fra Aalborg Godstransport ApS og Erik Jørgensen, direktør i Ole Holm Transport ApS, Rønne.

TG Transport A/S har en aktiekapital på 1,2 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.427