23948sdkhjf

Nor-Cargo åbner ny afdeling i Frederikshavn

Nor-Cargo Danmark AS har etableret sig med egen afdeling i Frederikshavn. Nor-Cargo Danmark AS har hovedkontor i Brøndby og filialer i Padborg, Århus, Aalborg – og nu altså også i Frederikshavn.

Afdelingen i Frederikshavn er bemandet med filialchef Peter Hollensberg og speditør Claus Aagaard, som begge kommer fra Stena Lines speditionsafdeling i Frederikshavn.

Afdelingen i Frederikshavn skal primært beskæftige sig med toldekspedition af forsendelser til og fra Norge – herunder Nor-Cargo koncernens transporter mellem Norge og EU. Herudover vil afdelingen løse enhver form for transport og speditionsopgave for kunder i lokalområdet, oplyser Nor-Cargo.

Nor-Cargo Danmark AS er en del af den norsk ejede Nor-Cargo koncern. Nor-Cargo er Norges klart største transportør, og trafikkerne mellem Danmark og Norge er, ifølge virksomhedens egne oplysninger, i stærk vækst.

Nor-Cargo har over 100 egne afdelinger i Norge, Danmark og England. Nor-Cargo koncernen har ca. 3500 medarbejdere og omsætter årligt for mere end 4 milliarder kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063