23948sdkhjf

Boet var en stor rodebunke

Advokat Jens Glavind er ikke i tvivl om, at han kunne have fundet mange spændende ting i boet efter Thukær Transport - måske også lidt fra Fyn, men der var ingen af kreditorerne, som ville være med til at betale for at få tingene endevendt.

Aktiverne gik i nul kroner, og passiverne beløber sig til 2,3 millioner kroner.

Det er det regnestykke, som kurator i Thukær Transport, advokat Jens Glavind, Horsens, landede på efter at have gravet sig ned i de papirer, som han fik kaperet - dels fra to tidligere bobestyrere og så fra vognmanden Mikael Thukær.

”Jeg overtog en rodebunke, men jeg er ikke i tvivl om, at havde der været midler, så kunne jeg have fundet mange forhold af tvivlsom karakter,” siger kurator.

Han understreger så, at hans problem var, at kreditorerne ikke ville spytte i kassen alene af den grund, at hvis det endte med at blive lidt til overs af pengene, så skulle de deles med de andre kreditorer.

Løb mod en mur

Kort tid inden Mikael Thukær anmeldte sin betalingsstandsning, udbetalte han et større beløb til BG Bank.

”Jeg forsøgte at få dispositionen omstødt, men det lykkedes ikke,” fortæller Jens Glavind.

Præsenteret for navnene på de fynske selskabers bagmænd Bent Nymand Kristensen og Bent Jacobsen - henholdsvis La Cima og From´s Kurerservice, erindrer kurator et par ting.

”Jeg tror godt, at det kan passe med, at det er den Bent Kristensen, som er nævnt i papirerne, men jeg fik den forståelse, at det drejede sig om personer, som har misbrugt Mikael Thukærs navn,” forklarer kurator.

Han undrer sig også over, at han ikke blev informeret om de to From køretøjer, som blev fundet hos Mikael Thukær.

”Det er helt oplagt, at der er ting, som burde være undergået en større undersøgelse,” påpeger han.

Stort lønkrav

Lønmodtagernes Garantifond fik foruden regningen fra chauffør Lynge Pedersen (se artiklen "Møbler forsvandt ud i den blå luft", red.) også et hak i økonomien fra flere andre chauffører på 152.182,57 kroner.

Codan har 26.897,75 kroner til gode for skyldige præmier og små 10.000 kroner for kautionsforsikring. Flere leasingselskaber og autoværksteder kan også kigge langt efter deres tilgodehavender på et par hundrede tusinde kroner.

Endelig figurer poster til Told & Skat, Naturgas Syd og en enkelt anden transportør m.fl.

Læs også: ”Thukær transport led en sej død,” og ”Møbler forsvandt ud i den blå luft.”

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064