23948sdkhjf

Åbent hus hos Nyscan

Lørdag åbner Nyscan officielt sin nye afdeling i Skandinavisk Transportcenter Køge.

Den officielle åbning af den autoriserede Scania forhandler, Nyscans nye afdeling finder sted lørdag klokken 11.30. Men allerede klokken 10 er dørene åbne for publikum, og det er de lige til klokken 16.

Faktisk har medarbejderne på værkstedet været i gang siden den 7. januar, hvor de første lastbiler rullede ind for at få lavet service.

Samlet kommer Nyscans anlæg til at rumme lager, butik og serviceværksted - i alt 2.500 kvadratmeter under tag.

Værkstedet har seks servicebaner med en ekstra lang længde på 31 meter. Derved har Nyscan taget højde for evt. kommende længdebestemmelser for tunge køretøjer.

Der er også tænkt på “strøgkunderne”, som tilbydes en kvik-servicebane til smøre-olieskift. Ligeledes bliver der en gnistfri servicebane for tankbiler med brændbare væsker.

Vind en PlayStation 2

Til chaufførerne kan Nyscan tilbyde kantine samt soverum med bad og TV. Desuden bliver der mulighed for at vaske lastbilen og tanke diesel. I første omgang har man aftaler med Hydro-Texaco, Shell og OK Diesel Line.

Nyscans anlæg er en del af det 1.300.000 kvadratmeter store Skandinavisk Transportcenter Køge, der ligger direkte ved afkørsel 32 på motorvej E47 med adgang til det danske motorvejsnet samt til Køge Havn.

I forbindelse med Åbent Hus arrangementet er der mulighed for at prøve det sidste nye truckerspil “18 Wheeler”, som man kan spille på storskærm. Tre af deltagerne vinder både en PlayStation 2 og truckerspillet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063