23948sdkhjf

HMF flytter afdelinger til Galten

To af Højbjerg Maskinfabriks afdelinger har forladt adressen Oddervej 200 i Højbjerg, og er flyttet til Galten. Det drejer sig om Afdelingen for Vognopbygning og Salg Danmark.

HMF producerer kraner fra 6 til 37 TM i Højbjerg, og netop kranproduktionen og de fremtidige krav til virksomhedens produkter betyder, at produktionsarealet skal øges i den kommende tid. Flytning af vognopbygningen giver det fornødne og øgede produktionsareal i Højbjerg, oplyser HMF.

Vognopbygningen får bedre og mere tidssvarende arbejdsforhold, samtidig med at der arbejdes målrettet med at opbygge et storkrancenter for hele landet på HMF's faciliteter i Galten. Den geografiske placering midt mellem Århus og Silkeborg, tæt ved den kommende motorvej, ses også som en fordel.

De to afdelinger er flyttet ind på adressen Røddikvej 82 i Galten, der tidligere kun husede AMC-Schou. AMC-Schou er et selskab i HMF-gruppen, hvor der produceres og sælges maskiner til motorrenovering og til den grafiske industri over hele verden. AMC-Schou flyttede fra Århus og til det nybyggede anlæg på Røddikvej i Galten i sommeren 1998, hvor de 7.700 m2 stod klar til indflytning. Bygningen er pladsmæssigt forberedt til ekspansion, og kan derfor også rumme både vognopbygningen og den danske salgsafdeling.

Der er Åbent Hus i Galten lørdag d. 26. januar fra kl. 10.00 til 16.00.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094