23948sdkhjf

Slut med DM i Sikker Kørsel

Efter 13 år med DM i Sikker Kørsel er det nu slut

Foreningen Sikker Kørsel har på den ordinære generalforsamling besluttet at stoppe aktiviteterne og nedlægge foreningen efter 13 år.

Baggrunden er dels manglende sponsorstøtte og dels vigende deltagerantal de senere år. Antallet er gået fra over 400 deltagere de første år til under 200 deltagere i 2001.

Foreningen og de medvirkende AMU-Centre har lagt mange ressourcer i afviklingen af konkurrencen og har gennem alle årene, 2001 inklusive, haft et meget højt niveau i konkurrencerne. Derfor er det besluttet, at foreningen lukkes, mens niveauet endnu er højt, og foreningen er solvent.

Penge til skolebørn

Generalforsamlingen besluttede, at det økonomiske overskud, der er ved lukningen, tilgår Rådet for Større Færdselssikkerhed til anvendelse for projektet ”Færdselskursus på AMU-Centre”, et projekt der henvender sig til børn fra 4. – 6. klassetrin, hvor de bl.a. får en indsigt i chaufførernes arbejdsvilkår i trafikken.

Det øvelsesmateriel, der er udviklet gennem årene, vil fremover kunne udlånes fra AMU-Center Djursland, såfremt man ønsker lokale konkurrencer, manøvrekurser eller lignende.

Råd og vejledning

Skulle der være chaufførgrupper, der ønsker at oprette en køreteknisk klub, har man fra Køreteknisk Klub ved Århus Sporveje givet tilsagn om, at man gerne bistår med råd og vejledning i forbindelse med oprettelse. Henvendelse kan ske til formand John Nielsen, Malmøgade 22, 8200 Århus N.

Foreningen meddeler, at man ønsker at rette en stor tak til de chauffører, vognmænd, importører, forhandlere og AMU-Centre for opbakningen, uden hvilke det ikke havde kunnet lade sig gøre at afvikle konkurrencerne gennem 13 år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078