23948sdkhjf

Stena er atter på banen

Der bliver atter bygget vogne i Næstved. Det sker efter at Vognfabrikken Stena er blevet til Vognfabrikken Stena Næstved ApS.

Direktør Torben Jespersen beklager dybt den ulykkelige situation, der opstod, da Vognfabrikken Stena gik konkurs 5. juli i år.

»Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der til det sidste blev arbejdet med redningsplaner, der kunne have reddet det personligt ejede Stena ud af krisen. Men forsøgene var forgæves, og en konkurs var uundgåelig. I det nye Stena selskab er der desværre ikke blevet plads til alle tidligere medarbejdere, men det glæder os, at vi er informeret om, at alle har fået nyt job,« oplyser Torben Jespersen, der er direktør for det nye selskab, Vognfabrikken Stena Næstved ApS.

Udenlandsk produktion

Med hensyn til nyproduktion tilbyder Stena alle former for motorvogns-opbygninger såsom hejs, kraner, køle- og frostbiler, distributionsbiler, fastlad, veksellad og tippelad.

Påhængsvogne, kærrer og trailere vil også stadig kunne produceres på fabrikken i Næstved, men man har erkendt, at man ikke længere er konkurrencedygtige på standardprodukter.

»Derfor er der indgået samarbejde med udenlandske producenter, som kan producere efter vore specifikationer til en konkurrencedygtig pris,« oplyser Torben Jespersen.

Ifølge direktøren vil programmet bestå af stort set alle typer af påhængsvogne, kærrer og trailere.

Det “nye” Stena har også en reparations- og serviceafdeling, der bl.a. reparerer kraner, bremser, lifte, suge-blæseanlæg og retter chassiser op. Desuden servicerer man Hultsteins køleanlæg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109