23948sdkhjf

Ny service fra Hydro Texaco

Inden for tre år venter Hydro Texaco, at 80% af transportbranchen og de øvrige erhvervskunder bruger ErhvervsNet.

ErhvervsNet er et helt nyt internet-baseret system til e-business, som Hydro Texaco nu lancerer på www.hydrotexaco.dk.

”Erhvervskunderne tegner sig for ca. halvdelen af Hydro Texacos bruttoomsætning, som sidste år var over 8 milliarder kroner. Målet er, at 10% af erhvervskunderne tilmelder sig ErhvervsNet det første år, og efter tre år venter vi, at 80% af erhvervskunderne bruger ErhvervsNet i samarbejdet med Hydro Texaco,” oplyser adm. direktør Karsten M. Olesen, Hydro Texaco A/S.

”Transportbranchen har virkelig sat damp under kedlen de seneste år i forhold til at udnytte IT- og internet-teknologierne, og derfor venter vi også, at mange vognmænd vil vælge at benytte ErhvervsNet i deres samarbejde med Hydro Texaco,” siger Karsten M. Olesen.

Han oplyser, at der er investeret over 10 mio. kroner i løsningen, hvilket gør det til Hydro Texacos hidtil største investering i forbedret kundeservice.

Internettet i arbejdstøjet

”Som bruger får man straks forretningsmæssige fordele og administrative lettelser. Efter undersøgelser blandt kunderne har vi helt udeladt bløde informationer uden brugsværdi. I stedet har vi trukket internettet i arbejdstøjet og går i luften med et system, der skaber overblik og sparer kunderne administration – og kan skræddersyes til den enkelte kunde,” siger direktør Tage Kruse, Hydro Texaco Energi, som har ansvaret for Hydro Texacos kunder i transporterhvervene og det øvrige erhvervsliv. Han understreger, at det står kunderne frit at fortsætte samarbejdet fuldstændig som hidtil, men også, at han venter stor interesse for at bruge ErhvervsNet.

Let at bestille

Ifølge Hydro Texaco gør ErhvervsNet det nemt og hurtigt at bestille og genbestille varer, ændre faste ordrer eller leveringssted.

Blandt ydelserne på ErhvervsNet er, at kunden får overblik over sin konto hos Hydro Texaco, bl.a. over fakturaer, køb og saldo samt ikke-fakturerede køb. Der er oversigt over de produkter, den enkelte transportvirksomhed køber, og nem adgang til brugs-anvisninger og produktinformation, så ISO-certificerede virksomheder ikke længere behøver at gemme papirkopier.

ErhvervsNet rummer også nem administration af kundekort, herunder adgang til at spærre kort, bestille nye kort og erstatningskort samt ændre pinkoden.

Kilometerregnskab

En række nye funktioner øger værdien af virksomhedens kilometerregnskab. Nu kan virksomheden selv rette eventuelle fejl og indtaste tankninger fra udlandet, hvorefter der straks er adgang til et opdateret kilometerregnskab. Desuden kan man gruppere sine biler, så biler med lignende opgaver sammenlignes. Og f.eks. vælge at se resultaterne som en grafisk illustration, hvor et enkelt blik fortæller, om den enkelte bil ligger over eller under gennemsnittet. Resultatet er, at virksomheden får bedre styr på sit brændstofforbrug, både på vognparken som helhed, på undergrupper og på den enkelte bil.

ErhvervsNet rummer også ajourførte smøreskemaer til alt oliesmurt maskineri, herunder alle lastbilmærker, -modeller og –årgange. Den enkelte vognmand kan oprette sin egen vognpark i ErhvervsNet, så alle smøreskemaer er samlet ét sted. Der er også resultater af aktuelle og tidligere olieanalyser, og man kan vælge at få en e-mail, når det er tid til næste analyse.

Grønt regnskab

Blandt nyskabelserne på ErhvervsNet er produktkonvertering. Der er oplysninger om alle olieprodukter på det danske marked. Man indtaster blot ét produktnavn, så får man navne på alle tilsvarende produkter.

En anden nyhed er oplysninger til grønt regnskab. Ud fra virksomhedens køb af olie- og energiprodukter hos Hydro Texaco beregnes alle relevante informationer om emissioner og miljøbelastning. Tallene leveres, så de kan sættes direkte ind i det grønne regnskab.

Til gengæld rummer ErhvervsNet ikke elektronisk betaling. ”Vi har spurgt kunderne, og svaret var, at de foretrak at betale via deres bank frem for via leverandørdrevne systemer. Derfor har vi udeladt dette, for ErhvervsNet skal kun rumme funktioner, kunderne efterspørger,” siger Tage Kruse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081