23948sdkhjf

Vognmænd i protestkørsel til Skagen

På vegne af 8 kredse og én specialforening kørte nordjyske vognmænd i går aftes op foran det hotel i Skagen, hvor DTL’s ledelse i disse dage holder seminar, for at aflevere en protestskrivelse vedrørende Trelde Sande.

DTL’s bestyrelse og ledelse med formand Kaj Nielsen og direktør Michael Svane i spidsen fik sig i går aftes en overraskelse. Under middagen på Hotel Color i Skagen, hvor bestyrelse og ledelse i disse dage holder seminar, blev de forsamlede DTL-topfolk kaldt ud til landevejen, hvor 18 lastbiler holdt parkeret.

I en af bilene sad formanden for DTL’s kreds 1, Thorkild Jensen, Løkken, og på vegne af 8 kredse og én specialforening afleverede han en skrivelse til DTL’s formand Kaj Nielsen med følgende ordlyd:

”11.10.2001. Til DTL’s bestyrelse: Vi har erfaret i dag på Lastbil Magasinets hjemmeside, at DTL’s bstyrelse har truffet beslutning om Trelde Sandes skæbne. Vi vil kraftigt appellere til, at den endelige beslutning bliver henlagt til en generalforsamling.

Vi er godt klar over, at bestyrelsen vedtægtsmæssigt er i deres gode ret til at afgøre et sådant spørgsmål, men af hensyn til de følelser, der er i en sådan sag, finder vi det rigtigst, at så mange som muligt får indflydelse på afgørelsen.

Underskrevne kredse og foreninger appellerer kraftigt bestyrelsen til at sætte det på en generalforsamling. Fortsat godt møde.”

Herefter følger navnene på de otte kredse og specialforeningen, og brevet er underskrevet på vegne af disse af Thorkild Jensen.

Hurtig udrykning

Protestaktionen var blevet organiseret på få timer. Initiativtagerne havde læst om beslutningen vedrørende Trelde Sande på Lastbil Magasinets hjemmeside i går ved middagstid, og derefter gik de i gang med at ringe til lokalforeningerne i Nordjylland samt kredsformænd rundt om i landet.

Ifølge Lastbil Magasinets oplysninger forløb aktionen, hvor 25 nordjyske vognmænd deltog, i god ro og orden. DTL’s formand Kaj Nielsen takkede de fremmødt vognmænd for ulejligheden og lovede, at indholdet i den overbragte skrivelse vil blive taget med på bestyrelsens møde i dag.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064