23948sdkhjf

Nye skillevægge til kølebiler

Distributøren for McDonald's Danmark er begyndt at sælge de skillevægge, firmaet selv anvender.

Danlog A/S, der mest er kendt som logistikstyrer og distributør for McDonald's Danmark, er begyndt at sælge et produkt, som man selv bruger i det daglige. Der er tale om skillevægge til adskillelse af temperaturzonerne i firmaets lastbiler.

»Flere andre danske firmaer har fundet ud af fordelene ved disse skillevægge, hvorfor Danlog nu vil gøre en større indsats for at sælge dem til andre danske transportører af produkter, der kræver forskellige temperaturzoner,« siger adm. direktør Anders Andersen fra Danlog A/S.

Importeres fra USA

Direktøren fortæller, at det hele startede hos firmaets søsterselskab WLS i Tyskland. Her havde man igennem længere tid brugt disse skillevægge, som man selv importerede fra USA.

»Da vi så disse vægge i brug i Tyskland, blev vi begejstrede, fordi vi selv havde mange problemer med de faste monterede skillevægge. De løse vægge er nemme at håndtere for chaufførerne og yder mindst lige så stor isolering som de faste, og så er de meget billigere, og bilerne skal ikke holde på værksted for at få dem repareret,« siger Anders Andersen.

I dag bruges skillevæggene i hele Alpha koncernen i Europa

(hovedaktionær i Danlog A/S). Koncernen har 375 kørende enheder, der alle kun leverer varer til McDonald's. Alpha koncernen er importør til Europa af skillevæggene, og Danlog er

repræsentant i Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078