23948sdkhjf

Endnu mere kritik af Trelde Sande planer

Også DTL’s 7. kreds advarer mod salg af vognmændenes kursusejendom.

I lighed med flere andre af Dansk Transport og Logistiks kredse tager også 7. kreds afstand fra planerne om at sælge kursusejendommen på Trelde Sande ved Fredericia.

Kredsen har sendt os nedenstående “Åbne brev”, som er underskrevet af kredsformand Jørn Kudsk, Gram:

Åbent brev til DTL

»Vedrørende jeres skrivelse af den 06.09.2001, angående salg af Trelde Sande.

Her i 7. kreds er der mange vognmænd, som har spurgt til salget af Trelde Sande. Vognmænd som er blevet meget skuffede og ærgerlige over det de har læst i ovenstående skrivelse. Derfor sender vi dette brev.

I stedet for at gentage mange af de ting, som er skrevet omkringe dette emne, vil vi refere til indlægget fra vognmand Bjarne Dueholm, Fredericia (bragt her på siden 17. september, red.), samt brevet fra Vejle Amts Vognmandsforening af 1. oktober d.å., sendt til DTL (bragt her på siden 3. oktober, red.).

Samtlige de argumenter, som er nævnt i ovenstående breve, kan vi her i 7. kreds fuldt bakke op omkring.

Vi vil fremhæve vigtigheden i, om DTL’s direktion har regnet helt rigtigt med hensyn til følgerne for vognmændene ved et slag af ejendommen!

Hvad kan der eventuelt spares ved at sælge TRelde Sande til fordel for at afholde kurserne andetsteds, når man ser på hele uddannelsesudbuddet inden for transporten, udover de kurser som afholdes i AMU regi?

Har man tænkt på, om der kunne afholdes ikke-vognmands/transport relaterede kurser på Trelse Sande for at “drøje” på økonomien?

Såfremt man står ved, og udfører, principbeslutningen, må det forventes, at der virkelig er gode argumenter for at lukke og sælge kursusejendommen!

Inden da kunne man jo sætte ejendommens fremtid på afstemning til DTL’s generalforsamling i 2002, samtidig med at der redegøres for direktionens beslutning.

Er ejendommen først solgt, får vognmændene aldrig selv en kursusejendom igen! Det må da absolut være en styrke for vognmandsbranchen selv at eje kursusfaciliteter beliggende i ombivelser, hvor vognmændene kan føle sig hjemme!

Tænk jer derfor godt om, inden I griber til handling!«

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126