23948sdkhjf

Vognmandsforretning fylder 100 år

I dag er det 100 år siden Hans Peder Hansen spændte for hestene for første gang i sin nystartede forretning. I 2001 er det to af hans oldebørn, der driver Gørlev Vognmandsforretning.

Lørdag 13. oktober inviteres der til jubilæum på adressen Kalundborgvej 37, Gørlev. Anledningen er ikke mindre end et 100 års jubilæum hos A/S Gørlev Vognmandsforretning, som i dag drives af brødrene Lars Jørgen og Jens Ole Hansen.

Brødrene overtog virksomheden i 1997, da faderen Hans Jørgen Hansen gik på efterløn. De nuværende ejere er oldebørn af stifteren af vognmandsforretningen, Hans Peder Hansen, så den har været i familien i fire generationer. Det må være lidt af en sjældenhed.

100 år på bagen

Netop i dag er det 100 år siden, at Hans Peder Hansen begyndte driften af forretningen, og den første snes år foregik det med heste. I 1920´erne blev de firbenede skiftet ud med lastbiler.

I dag driver Lars Jørgen og Jens Ole Hansen virksomhed med fem lastbiler, som hovedsagelig kører på Sjælland.

Selv om forældrene Hans Jørgen og Mona Hansen i 1997 overlod rattet til sønnerne, har de stadig deres daglige gang i virksomheden, hvor de hjælper til på hhv. kontoret og værkstedet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063