23948sdkhjf

Aftale om prøveplader trækker ud

Fuldmægtig i Færdselsstyrelsen mener, at det varer lidt endnu, inden der kommer en aftale i hus med Tyskland om en gensidig dansk/tysk anerkendelse af hinandens prøveplader.

I sidste ende kan det blive den danske skatteminister, der skal træffe beslutningen, om det er muligt at indgå en gensidig dansk/tysk aftale om anerkendelse af de to landes prøveskilte.

Det mener fuldmægtig i Færdselsstyrelsen, Charlotte Hellinghus Perch.

Årsagen til en eventuel tur omkring skatteministeren er de høje, danske afgifter, men fuldmægtigen fortæller, at det varer en tid, inden ministeren eventuelt bliver draget ind i tingene.

Spørgsmål frem og tilbage

Færdselsstyrelsen skal have flere ting på plads, inden der er opnået forståelse med de tyske myndigheder, og samtidig har man fra tysk side stillet spørgsmål til Styrelsen, som skal være besvaret, inden der kan findes fælles fodslag og indgås en aftale.

”Vi har skrevet til Tyskland for at få svar på yderligere spørgsmål, så sagen kører lidt frem og tilbage. Og fra tysk side mangler vi også svar på, hvad de siger til vores regler,” forklarer Charlotte Hellinghus Perch.

Umiddelbart ser det dog ud til, at de tyske regler på området opfylder de internationale krav og derfor også kan bruges i Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063