23948sdkhjf

Politimester forstår ikke budskabet

Den adm. direktør for Lundimex mener ikke, han kan bruge politikommissær Christians Moos` forklaring vedrørende prøveskilte til noget. Frede Lund vil meget hellere have politimester Michael Mørup Hansens forklaring, og direktøren venter stadig svar efter sin anden skriftlige henvendelse til politimesteren.

”Jeg har endnu ikke fået svar fra Michael Mørup Hansen, og politimesteren har slet ikke forstået budskabet, hvis han tror, jeg ville stille mig tilfreds med Christian Moos` forklaring,” påpeger direktør Frede Lund, Lundimex.

Direktøren har svært ved at forstå, at han ikke kan få et svar direkte fra politimesteren. Frede Lund tvivler også på, at beboerne i Padborg vil være interesserede i, at lastbiler på alle tider af døgnet kommer anstigende på Oksevejen, når de skal skifte fra tyske til danske prøveskilte.

Endelig mener direktøren, at det her også handler om, at nok har EU efter Schengens ikrafttræden åbne grænser, men når det netop kommer til den manglende gensidige dansk/tyske anerkendelse af prøveplader, så er det så som så med bevægelsesfriheden for varer.

Venter stadig

To gange har Frede Lund forsøgt at få politimester Michael Mørup Hansen til at svare på sine spørgsmål vedrørende skiftet fra tyske til danske prøveplader - og omvendt.

Senest skrev han i slutningen af august, men direktøren har stadig intet hørt.

”Hver uge kører vi flere gange til Kiel med lastbiler på prøveskilte til eksport til Rusland, og så står vi med problemet igen,” påpeger Frede Lund.

Til at se en ende på

Advokat Niels Erik Nielsen, Gråsten, som repræsenterede Frede Lund og den ansatte hos Lundimex i Retten i Gråsten tidligere på året, fortæller, at han regner med, at sagen kommer for igen inden for kort tid.

Det lykkedes ikke at få en kommentar fra Færdselsstyrelsen til, hvor lang vej der endnu er til en aftale om gensidig anerkendelse af prøvepladerne med de tyske myndigheder.

Det er fuldmægtig Charlotte Hellinghus Perch, som sidder med sagen. Det er først muligt at træffe hende i dag.

Læs også: ”Prøveskilte kan skiftes ved Oksevejen.”

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159