23948sdkhjf

Klik et regnskab

Mange virksomheder i transportbranchen forsøger at holde sig orienteret om den økonomiske situation hos konkurrenter, kolleger og samarbejdspartnere. Det gøres bl.a. ved at rekvirere de pågældende virksomheders regnskaber. Imidlertid kan det være en både besværlig, dyr og langsommelig affære, inden regnskaberne ligger på skrivebordet. Det forsøger Lastbil Magasinet nu at råde bod på. Efter mange opfordringer har vi valgt at etablere en regnskabsservice her på hjemmesiden, så det er muligt at få et regnskab tilsendt meget hurtigt.

Sådan gør du

Man rekvirerer et regnskab på følgende måde: klik på

"regnskaber"

. Herefter skriver man i søgefunktionen navnet på det firma, hvis regnskab man ønsker. Det er ikke nødvendigt at vide, om det er et A/S eller et ApS. Man kan også benytte sidens "alfabet", hvor man blot klikker på det første bogstav i firmaets navn.

Når firmanavnet kommer frem på skærmen, oplyses samtidig, hvilke regnskabsår, der er tilgængelige, og hvornår regnskaberne er offentliggjort. Vil man f.eks. have det seneste regnskab, klikker man på "køb" ud for regnskabet. Herefter indtaster man navn og adresse, samt e-mail adresse, hvis regnskabet ønskes fremsendt elektronisk.

Det er muligt at bestille lige så mange regnskaber på den samme ordre, som man ønsker.

Sådan får du regnskabet

Man kan modtage regnskabet på to måder: Som Pdf-fil eller som print. Ønskes regnskabet sendt elektronisk, modtager man en Pdf-fil. For at modtage en sådan fil, skal man have programmet

"Acrobat Reader"

. Har man ikke programmet i forvejen, kan det downloades gratis ved et enkelt klik, hvorefter det straks installeres på brugerens computer. Hvis regnskabet er bestilt inden klokken 12.00, modtager man det via e-mail senest 4 timer efter bestillingen.

Ønskes regnskabet sendt som print på papir, har man det dagen efter, hvis ordren er afgivet inden klokken 12.00.

Hvad koster det?

Hvis regnskabet fremsendes elektronisk, er prisen 100 kr. pr. regnskab, mens det koster 125 kr., inkl. porto, at få det tilsendt som print med posten. Vælger man at tegne et regnskabs-abonnement, får man 12 regnskaber for 1.000 kr. Man bestemmer selv, hvornår man ønsker at bestille de 12 regnskaber. Priserne er ekskl. moms.

Der er p.t. cirka 5.000 regnskaber i databasen, alle med tilknytning til transportbranchen. Databasen opdateres løbende.

Yderligere oplysninger fåes hos salgschef

Bjarne Routhe

på tlf. 70 250 350, e-mail

bjarne@lastbilmagasinet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064