23948sdkhjf

Kyborg leverer software til transportfirma

I løbet af det næste års tid får HCS A/S Transport og Spedition, Glostrup, mere styr på firmaets aktiviteter.

Kyborg A/S har indgået aftale om levering af softwareløsning til HCS A/S Transport & Spedition i Glostrup, som er en af de større transportudbydere.

Ifølge Kyborg ønsker HCS's en bedre styring af miljøaktiviteterne og logistik samt serviceopfølgning. Ønsket skal ses i lyset af de fortsatte og målrettede certificeringer hos transportfirmaet.

Kyborg skal som følge af aftalen levere en samlet integreret løsning til en del af HCS’s aktiviteter.

Leverancen omfatter blandt andet software til renovationsafdelingen til styring og indsamling af erhvervsaffald, udlejning af containere, dagrenovationsindsamling, storskrald og genanvendelige materialer for en stor række kommuner samt modtagelse og frakørsel til Glostrup firmaets egen genbrugs/sorteringsplads og affaldsrapportering til kommuner over hele landet.

Flere punkter

Kyborg skal desuden levere software til entreprenørafdelingen til leverancestyring af alle typer grus og sten samt bortskafning og deponering af jord. Herunder kørselsstyring med alle typer biler og kraner.

Leverancen omfatter også indkøbs- og lagerstyring samt software-grænseflader til mobilkommunikation, mobilt software og -udstyr til renovationsbiler i en senere fase af projektet

Kyborgs systemer installeres i Glostrup med tilkobling i første omgang til 30 arbejdspladser og med kommunikation til afdelingerne i Randers og Nykøbing Sj.

Samarbejde med DTL

Fra Kyborgs side fortæller man, at Dansk Transport og Logistik’s (DTL) juridiske afdeling har været medhjælpende i udformningen af leveringsaftalen, så den sikrer HCS på de områder, hvor IT-firmaer normalt fraskriver sig et ansvar.

Leverancen forventes afsluttet i foråret 2002.

Kyborg A/S er et softwarehus med afdelinger i Vejle, Hedensted og Gentofte.

Kundekredsen omfatter ifølge leverandøren hovedsageligt transportvirksomheder med specialer blandt andet indenfor slamsugning, containerudlejning og renovation samt distributionskørsel og krankørsel.

Foruden transportrelateret software udvikler Kyborg postordre- og detailhandelssystemer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064