23948sdkhjf

Der forhandles stadig

Politiinspektør Mogens Wilbert, Rigspolitiet København, pointerer, at der endnu er et stykke forhandlingsvej tilbage, inden den fremtidige struktur hos Færdselspolitiet ligger fast.

”Vi er i gang med at kigge på strukturen, hvor der er lagt op til færre, men større regionale afdelinger, men der er ikke noget afgjort endnu. For tiden undersøger og udreder vi tingene,” pointerer chefen fra Rigspolitiets Færdselsafdeling, politiinspektør Mogens Wilbert, København.

Politiinspektøren påpeger også, at det på nuværende tidspunkt slet ikke er vedtaget, om der skal ske ændringer i Færdselspolitiets rækker. Det er det forhandlingen i arbejdsgruppen skal vise.

Umuligt at sige

Mogens Wilbert vil for nuværende derfor ikke sætte navn på afdelinger, som eventuelt skal slås sammen. Men ender det med store strukturændringer, skal det gerne munde ud i at Danmark får det bedst mulige og endnu mere slagkraftige Færdselspoliti.

”Vi er færdig med at forhandle omkring november, så skal koordineringsgruppen skrive tingene sammen, inden oplægget præsenteres for medarbejderne,” fortæller Mogens Wilbert.

Ingen reduktion

Som tingene stiller sig for øjeblikket, er der ikke lagt op til, at der skal ske en reduktion i mandskabsstyrken hos Færdselspolitiet.

Den er i øvrigt også beskåret med cirka 25 procent i de seneste år.

”Der er ikke lagt op til, at vi får flere betjente og heller ikke, at mandskabet beskæres,” påpeger Mogens Wilbert.

Politiinspektøren mener i øvrigt, at fremtidens Færdselspoliti vil være at finde, hvor der er flest trafikanter, men om det så betyder, at der skal uddelegeres færdselsopgaver til lokale politistationer, er for tidligt at svare på.

Læs også: ”Arbejdes der med skjult dagorden?”

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063