23948sdkhjf

Super Transport lover guld og grønne skove

Der er ikke mange vognmænd, som kan hamle op med Super Transport ApS. I lørdags var en repræsentant fra firmaet på charmeoffensiv i Padborg for at kapre chauffører fra andre firmaer. Og han havde en ordentlig gulerod med.

”Det hele lød som det rene paradis. Vi kunne faktisk få det, som vi ville. Hvis vi gerne ville have en fridag, var det ikke noget problem. Vi kunne stille bilen hjemme hos os selv.”

Sådan fortæller en chauffør med fast arbejde, som han i øvrigt har tænkt sig at beholde. Derfor er han ikke meget for at stå frem med navn.

Kilden er bare én af de mange chauffører, som i lørdags i Padborg blev kontaktet af en person, der præsenterede sig som Erling.

Erling fortalte, at han kom fra Super Transport ApS, og hans opgave var at hyre folk til firmaet, da det stod for at skulle have en hulens masse nye biler indregistreret.

Ny afdeling

Lastbil Magasinets kilde fik tilbud om tiltrædelse straks. Han kunne starte ud med en helt nyindregistreret bil.

”Erling kørte lidt rundt og kontaktede mange. Nogle kunne starte i Super Transport med det samme, men han fortalte også, at han var ude og sondere området for at finde chauffører til senere, fordi Super Transport opretter en afdeling på DTC, Vejle, 1. januar, så firmaet får adresse både på Sjælland og i Jylland,” fortæller kilden.

Anonymitet

Chaufføren undrer sig i øvrigt lidt, fordi Erling under sin præsentationsrunde kun fortalte sit fornavn.

Lastbil Magasinet har under gravearbejdet i Super Transports forhold tidligere hørt om en person, der bruger fornavnet Erling, når han på vegne af firmaet kontakter folk.

Den halvanonyme optræden i grænseområdet kan så sidestilles med, at det pr. telefon hverken er lykkedes Lastbil Magasinet eller Chaufførernes Fagforening i København at få telefonisk kontakt til Super Transport ApS med de tre adresser.

Er om sig

Ifølge en anden kilde har en repræsentant fra Super Transport også været i Jylland på et tidspunkt for at købe en vognmandsforretning.

Den handel blev ikke til noget. Sælgeren syntes også, at tingene i den forbindelse lød lidt for rosenrøde, så han tog oplysninger på køberens økonomiske forhold.

Så var den handel aflyst.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063